Forum o Klanie z jajem
ciężko jest myśleć twórczo nad klanem, który z założenia ma wszystko w d...ie
nie żebym się czepiała
.....po kilku chwilach namysłu...możnaby założyć wątek dotyczący ekwipunku. starsi doświadczeniem mogliby pomóc w mądrym doborze sprzętu. no a w dalekiej przyszłości (kiedy klan doczłapie się już zbrojowni klanowej) będzie można organizować wspólne budowania i wymieniać się sprzętem na oblężenia
to by było na tyle z mojej strony
Ostatnio edytowany przez tank_girl (2008-03-01 17:58:26)
nie miałam zamiaru zabrzmieć oskarżycielsko
w każdym razie nie zupełnie... chodzi mi tylko o fakt, że do naprawdę fajnej zabawy trzeba kilku... BW obfituje w wiele możliwości dostępnych dopiero od jakiegoś poziomu a klan w połowie złożony z graczy, którzy przez kilkanaście dni nie potrafią dobić drugiego punktu (a w drugiej połowie z graczy, którzy w ogole już nie grają na BW!) nie daje takich możliwości.
jak już wcześniej napisałam nie jestem za agresywną grą. jednak skoro już gram, poświęcam czas i pieniądze to chciałabym się faktycznie bawić...
w poszukiwaniu przygód przeniosłam się do dużo silniejszego klanu. i też najwyraźniej nie był to zbyt trafny pomysł - co z tego, że w klanie się sporo dzieje kiedy jestem za słaba, żeby mieć tu jakiś własny wkład no ale bywa i tak. nie pozostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie dobijać przeklętego 20 poziomu
w każdym razie Wam życzę powodzenia. może jeszcze nasze drogi się zetkną...
grać można na wiele sposobów
dla mnie (i nie tylko) BW jest zabawą
"miejscem" gdzie można wspólnie pograć, spędzić trochę wolnego czasu i poznać ciekawych ludzi
nie jest to jednak moje drugie życie
przede wszystkim mam to realne
BW to jedynie miły dodatek
i taka również jest idea tego klanu